Košarica je prazna
Knjiga avtorja: | Janez Bogataj |
---|---|
Založba: | Založba Hart |
Leto izida: | 2021 |
ISBN: | 9789616882811 |
za naročila nad 40 €.
Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.
98 % izdaj je na zalogi.
Cilj projekta je priprava zbirke knjig, v katerih so zbrane zgodbe in recepti vseh jedi, ki sestavljajo piramido Strategije gastronomije Slovenije. Opis štirih gastronomskih regij Slovenije predstavlja zakladnico prehranske dediščine naše dežele, ki s sodobno nadgradnjo lokalnih in regionalnih posebnosti zaokroža razpoznavnost slovenske kulinarike. V štirih knjigah je opisanih 24 gastronomskih regij Slovenije, dopolnjenih s 430 strokovno izbranimi živili, jedmi in pijačami, ki predstavljajo podobo Slovenije.
Jedi in pijače so upodobljene na barvnih fotografijah. Vsaka od 24 regij pa je uvedena z izbrano barvno reprodukcijo umetniškega dela slovenskih ustvarjalcev likovne umetnosti. Pokrajinske upodobitve odražajo značilnosti regij in tako s prestižno likovno podobo uvajajo posamezna poglavja. Umetniška dela hranijo umetnostne galerije v Sloveniji, ki so na ta način udeležene pri tem projektu.
Trda vezava, 21 x 27 cm, 208 strani. .
##Zaupalo nam je že
32.244
bralcev
Odposlali smo že
44.762
paketov
V prodaji imamo
7.956
knjig
Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.
Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija