Košarica je prazna
Knjiga avtorja: | Špela Vodovc |
---|---|
Založba: | Samozaložba |
Leto izida: | 2019 |
ISBN: | 9789619479001 |
za naročila nad 40 €.
Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.
98 % izdaj je na zalogi.
"Food has always played an important role in my family and I’m continuing that legacy. I learned how to cook the old-fashioned way, by watching my mom and grandma in the kitchen and helping my dad and granddad to prepare, cure, grill and roast meats. They passed on to me the passion and enthusiasm for food and Slovenian cuisine. My story started four years ago, when I launched Cook Eat Slovenia.
My dream was to present traditional Slovenian food to travelers through my cooking classes in Ljubljana, serving them up an experience they would treasure for a lifetime. They cook with me, a local girl who teaches them how to prepare food we eat at home, for everyday or festive occasions. Over the years, I’ve hosted hundreds of happy foodies from around the world who have attended my cooking classes.
Most of the recipes have never been written down, just kept in the head, till now. I want to bring back the romance of old traditions with some almost-forgotten recipes and most recognized Slovenian dishes. Amazing, diverse and simple traditional Slovenian recipes that I know you’ll love." - Špela Vodovc
Paperback, 19,5 x 25,0 cm, 215 strani.
OPIS V SLOVENŠČINI:
Avtorica knjige Cook Eat Slovenia je Špela Vodovc, ki je znana po prirejanju tečajev za tuje popotnike, ki se tako srečajo s tradicionalno slovensko kuhinjo in slovenskimi recepti.
"Zgodba se je začela leta 2013, ko sem s kulinaričnimi delavnicami za turiste začela s projektom Cook Eat Slovenia. Želja je bila tujim gostom predstaviti najboljše kar Slovenija ponuja na krožniku v kombinaciji z naravo, tradicijo in lokalnim načinom življenja. Hrana je v moji družini vedno igrala pomembno vlogo in s strastjo in ljubeznijo do kuhanja nadaljujem to tradicijo. S kuharsko knjigo želim tradicionalne slovenske recepte ponesti v kuhinje po celem svetu.
V knjigi je zbranih več kot 100 družinskih receptov in nasvetov za kuhanje tradicionalnih slovenskih jedi. Tistih že skoraj pozabljenih in najbolj prepoznavnih slovenskih jedi. Razdeljeni so na letne čase, s poudarkom na svežih, sezonskih in lokalnih sestavinah. Vsak recept spremlja zgodba iz mojega otroštva, ki razkriva bogato kulturno tradicijo našega naroda in prehranjevalne navade.
Sedaj bodo lahko vsi ljubitelji kulinarike po svetu preko tradicionalnih slovenskih receptov kuhali in jedli naše jedi in s tem preko hrane spoznavali bogato dediščino Slovenije."
Mehka vezava, 19,5 x 25,0 cm, 215 strani.
##Zaupalo nam je že
32.244
bralcev
Odposlali smo že
44.762
paketov
V prodaji imamo
7.956
knjig
Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.
Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija