Košarica je prazna
Knjiga avtorja: | Matej Fišer |
---|---|
Založba: | Tandem Mktg |
Leto izida: | 2017 |
ISBN: | 9789619221327 |
za naročila nad 40 €.
Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.
98 % izdaj je na zalogi.
Namenjena je vsem, ki ljubijo prekmursko kulinariko obenem pa mladi generaciji, ki želi ohraniti jedi pred pozabo. Zaradi tega so v njej opisani tudi postopki kot na primer kako se vleče testo za retaš, kako se plete vrtanek, kako se naredi domače krvavice, prosene koline ali ajdove koline, kot tudi domače maslo ali pašteta. Ne pozabljamo niti na gobe, sladkovodne ribe in divjačino.
Knjiga je namenjena tako gospodinjski uporabi, kot tudi profesionalnim kuharjem, ki želijo svojo ponudbo popestriti s prekmurskimi jedmi. Knjiga je izšla v slovenskem, nemškem in angleškem jeziku, vsaka izdaja posebej. Vključuje tako fotografije jedi, kot tudi fotografije okolja, tako da tudi na tej ravni podaja občutek regije iz katere prihajajo jedi.
Trda vezava, 19,0 x 24,0 cm, 160 strani.
##Zaupalo nam je že
32.244
bralcev
Odposlali smo že
44.762
paketov
V prodaji imamo
7.956
knjig
Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.
Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija