Košarica je prazna
Knjiga avtorja: | Mojca Koman |
---|---|
Založba: | ČZD Kmečki Glas |
Leto izida: | 2021 |
ISBN: | 9789612035167 |
za naročila nad 40 €.
Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.
98 % izdaj je na zalogi.
Buče vsebujejo veliko hranil, zato jih je treba čim bolj okusno izkoristiti. S pomočjo knjige spoznamo in se naučimo kulinarično pripravljati 9 vrst buč: cukete, patišonko, čajoto, hokaido, sweet dumpling, maslenko, blukuri, sweet mamo in muškatno bučo.
Knjiga vključuje 60 receptov za pripravo različnih jedi iz raznovrstnih buč, nekaj receptov je tudi z bučnim oljem in bučnimi semeni. Poskusite kdaj pripraviti bučno lazanjo ter zdrave hrustljavčke z bučnim oljem, speči domače grisine in ameriške bagle z bučnimi semeni, bučno potičko s pomarančo ali sladke bučne mafine.
Navodila za pripravo jedi so preprosta in razumljiva, dopolnjena z nasveti, kako z bučnimi jedmi navdušiti tudi najmlajše jedce. Knjigo popestrijo uporabne podrobnosti iz sveta buč, bučnega olja in semen.
Trda vezava, 17 x 23 cm, 164 strani.
##Zaupalo nam je že
32.244
bralcev
Odposlali smo že
44.762
paketov
V prodaji imamo
7.956
knjig
Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.
Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija