Košarica je prazna
Knjiga avtorja: | Stanko Renčelj |
---|---|
Založba: | ČZD Kmečki Glas |
Leto izida: | 2016 |
ISBN: | 9789612034634 |
za naročila nad 40 €.
Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.
98 % izdaj je na zalogi.
Opisani tehnološki postopki za klobase, salame, želodce in še za nekatere druge zanimive mesnine bodo prispevali k odpravi pomanjkljivosti in napak. Pojasnjena je vloga dimljenja, kot primer spoznamo shemo tipične dimnice z vsemi potrebnimi navodili, kako uravnavamo vlago in temperaturo. Prav tako spoznamo tipičo shemo sušilnice in njeno opremo. Urejeni pogoji sušenja / zorenja namreč prispevajo k zmanjšanju rizičnosti proizvodnje.
„Koliko dkg dobre suhe salame dobimo iz enega kilograma svežega mesnega nadeva?„ - Tudi take praktične odgovore najdete v novi knjigi.
Mehka vezava, 17 x 23 cm, 128 strani.
##Zaupalo nam je že
32.244
bralcev
Odposlali smo že
44.762
paketov
V prodaji imamo
7.956
knjig
Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.
Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija