0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €

Izdelovanje klobas, salam in želodcev

0 (Št. mnenj 0, ocena iz Goodreads)
Knjiga avtorja: Stanko Renčelj
Založba: ČZD Kmečki Glas
Leto izida: 2016
ISBN: 9789612034634
Nova praktična knjiga širi primere dobrih praks. Dopolnili boste znanje o izbiri, zamrzovanju, zorenju mesa, pripravi mesnega nadeva, soljenju, rabi vseh začimb in ovitkov. Pomembno je tudi pravilno rezanje, mešanje in mesni sok (lepek).
Preberite več
Na zalogi
Redna cena: 16,00 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 40 €.

Hitra dostava

Hitra dostava

Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.

Knjige na zalogi

Knjige na zalogi

98 % izdaj je na zalogi.

Opisani tehnološki postopki za klobase, salame, želodce in še za nekatere druge zanimive mesnine bodo prispevali k odpravi pomanjkljivosti in napak. Pojasnjena je vloga dimljenja, kot primer spoznamo shemo tipične dimnice z vsemi potrebnimi navodili, kako uravnavamo vlago in temperaturo. Prav tako spoznamo tipičo shemo sušilnice in njeno opremo. Urejeni pogoji sušenja / zorenja namreč prispevajo k zmanjšanju rizičnosti proizvodnje.

„Koliko dkg dobre suhe salame dobimo iz enega kilograma svežega mesnega nadeva?„ - Tudi take praktične odgovore najdete v novi knjigi.

Mehka vezava, 17 x 23 cm, 128 strani.

##
Bralci

Zaupalo nam je že

32.244

bralcev

Paketi

Odposlali smo že

44.762

paketov

Knjige

V prodaji imamo

7.956

knjig

newsletter_image

Prijava na e-novice

Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje interno obdeluje moje osebne podatke