Košarica je prazna
Knjiga avtorja: | Katherine Bassford |
---|---|
Založba: | Lingea |
Leto izida: | 2021 |
ISBN: | 9789619521823 |
za naročila nad 40 €.
Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.
98 % izdaj je na zalogi.
Ko sadni jogurt vsebuje več sladkorja kot sladoled in je žitna ploščica slajša od čokolade, veste, da je nekaj hudo narobe z našo prehrano. Če boste na hitro preleteli seznam sestavin živil, ki jih kupujete, boste ugotovili, da je sladkor povsod. Skriva se v vsakodnevnih živilih, kot so kruh, juhe, omake in solatni prelivi - in se uporablja v osupljivih količinah. Analiza 100 vrst kosmičev časopisa Which?, ki se lahko kupijo v super-marketih, je pokazala, da jih skoraj dve tretjini vsebuje več sladkorja na priporočeno porcijo kot krof z marmelado.
(In, bodimo iskreni, kdo dejansko upošteva priporočeno velikost porcije? Raziskave kažejo, da nas večina poje vsaj dvakrat toliko.)Ta knjiga vam želi pomagati spet prevzeti nadzor nad svojim vnosom sladkorja s kar najmanj stresa.
Namenoma se ne osredotoča na kemijo, temveč predvsem na to, kar nas dejansko zanima: kako prekiniti odvisnost od sladkorja. »Odvisnost« se morda sliši malce dramatično, vendar so mnogi med nami odvisni od sladkorja bolj ali manj, le da tega ne vedo.
Mehka vezava, 10,8 x 14,8 cm, 127 strani.
##Zaupalo nam je že
32.244
bralcev
Odposlali smo že
44.762
paketov
V prodaji imamo
7.956
knjig
Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.
Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija