Košarica je prazna
Knjiga avtorja: | Urška Jerman |
---|---|
Založba: | Moja čokolada |
Leto izida: | 2021 |
ISBN: | 3830069840845 |
za naročila nad 40 €.
Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.
98 % izdaj je na zalogi.
Vprašanja, ali je velikost jajc res pomembna, kako se pripravi biskvitna masa, kako se topita čokolada in kako želatina, kako se stepa sladka smetana za kreme ipd., ne bodo več le vprašanja, saj smo v knjigi nekaj prostora namenili tudi sestavljanju tort in ostalim nasvetom, ki jih je po našem mnenju potrebno upoštevati pri peki. V knjigi so poleg slik vseh sladic tudi nazorno opisani koraki priprave, ob vsakem receptu pa vas čakajo še dodatne informacije o času priprave, zahtevnosti in količini, ki jo dobite s pripravo recepta.
BAM knjiga je namenjena vsem domačim packačem in tudi profesionalnim slaščičarjem, ki želijo svojim slaščicam dodati piko na i z izvrstnimi izdelki za pripravo sladic. Naj priprava na praznovanje ne bo več stres temveč zabava. Prelistajte notranjost knjige >>
Trda vezava, 21,5 x 30 cm, 202 strani.
Zaupalo nam je že
32.244
bralcev
Odposlali smo že
44.762
paketov
V prodaji imamo
7.956
knjig
Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.
Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija