Košarica je prazna
Knjiga avtorja: | Več avtorjev |
---|---|
Založba: | Samozaložba |
Leto izida: | 2024 |
Vezava: | Trda vezava |
Dimenzije: | 28.5 x 22.5 cm |
Število strani: | 92 |
ISBN: | 9789619673508 |
za naročila nad 40 €.
Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.
98 % izdaj je na zalogi.
Prva kuharska knjiga SugarQueen Akademije, ki sta jo ustvarila priznana slaščičarja Eva Klinc in Sandi Planinšek, prinaša vrhunsko slaščičarsko znanje, ki je bilo doslej dostopno le članom akademije.
Zdaj je to znanje na voljo vsem, ki želijo napredovati v peki, ne glede na predznanje ali prehranske omejitve. Knjiga vsebuje šest tematskih modulov, ki pokrivajo različne slaščice, izzive in tehnike: makroni, princeske, velvet torta, torta s 3D rožami, monoporcijske pite in creme brulee. Vsi recepti so na voljo v dveh različicah: klasični ter veganski in/ali brezglutenski.
Poleg teh receptov knjiga vključuje tudi bonus vsebine, kot so dodatni recepti za biskvite, kreme in inserte, ki so ključni gradniki slaščičarskih mojstrovin. Poseben dodatek je bonus tečaj za pripravo makronov. Vsaka knjiga vsebuje kodo za dostop do brezplačnega video tečaja, kjer so postopki za pripravo makronov natančno razloženi in prikazani v praksi. Eva in Sandi verjameta, da opis postopkov in receptura pogosto nista dovolj, zato sta svoje znanje prenesla tudi v video tečaje, da bi vsakdo lahko dosegel vrhunske rezultate.
Ta knjiga je namenjena vsem ljubiteljem peke, ne glede na njihovo predznanje, ki potrebujejo nekoga, ki verjame vanje. Posvečena je vsem, ki imajo željo in vztrajnost, saj v kombinaciji z vrhunskim znanjem, ki ga predajata, to predstavlja recept za uspeh. Eva in Sandi sta skozi tri uspešne akademije številnim ljubiteljem slaščičarstva pomagala nadgraditi svoje veščine in doseči nove slaščičarske višine. Knjiga je primerna za amaterske in profesionalne ljubitelje peke, ne glede na starost – od 12 let dalje (privlačna je tudi za starše, ki si želijo ustvarjati z otroki).
Poleg tega knjiga ponuja vpogled v svet SugarQueen Akademije, ki ni le izobraževalna platforma, ampak tudi priložnost za vstop v najbolj povezano slaščičarsko skupnost v Sloveniji. Bralci, ki se odločijo vključiti v to skupnost, spoznajo ljudi s podobnimi interesi, si izmenjujejo recepte, delijo nasvete in zanje, se spodbujajo in navdihujejo ter skupaj rastejo kot slaščičarji. V SugarQueen skupnosti se pletejo tudi nove prijateljske vezi in ustvarjajo skupni nepozabni spomini.
Tako ta knjiga ni le zbirka receptov – je ključ do uspeha in vstopnica v nerazdružljivo skupnost, kjer člani delijo enako strast do ustvarjanja vrhunskih sladic. SugarQueen Akademija je obnorela Slovenijo in postala sinonim za učenje skozi zabavo. Skozi to knjigo in priložen video tečaj boste odkrili skrivnosti vrhunskih slaščic. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen slaščičar, vas čakajo prave smernice, s katerimi boste dosegli vrhunske rezultate. Pridružite se več kot tisoč zadovoljnim učencem in začnite svojo sladko pot še danes.
»V vseh letih najinega učenja in predajanja znanja sva vedno znova dobila potrditev tega, v kar že verjameva. Verjameva, da za uspeh potrebujemo veliko manj, kot sprva mislimo. Potrebujemo 3 ključne sestavine: dobrega učitelja, vsaj eno osebo, ki v nas verjame ter veliko volje in vztrajnosti. Potem je vse mogoče.«
O AVTORJIH:
Eva Klinc je po poklicu slaščičarka. Prav tako pa je večkrat nagrajena umetnica dekoracije 3D tort hiper realističnih doprsnih kipov znanih oseb (Amaury Guichon, Neytiri, Wolverine, Daenerys,…), ki verjame, da je vse mogoče. Po tem, ko je zapustila redno zaposlitev učiteljice slaščičarstva na Biotehniškem Izobraževalnem Centru v Ljubljani, je ustanovila svojo SugarQueen Akademijo, kjer skupaj s Sandijem deli znanje in pomaga ljudem postati vrhunski slaščičar in umetnik tort. Prepričana je, da za uspeh potrebuješ le malo pomoči in inspiracije, veliko vaje in podporo nekoga, ki verjame vate.
Sandi Planinšek ima kljub mladosti za seboj ogromno izkušenj na področju slaščičarstva in med sodelavci je znan kot enciklopedija slaščičarske kemije. Izpopolnjeval se je pri svetovnih mojstrih kot so Amaury Guichon, Ksenia Penkina, Kirsten Tibbals, Jana Lai, Naser Gashi in več. Kot glavni slaščičar je delal v prestižni restavraciji JB v Ljubljani in v Krčmi na gradu Bogenšperk. Danes skorajda ni okusa, niti oblike, ki ju Sandi ne bi zmogel pretvoriti v slaščičarsko mojstrovino. Prve slaščičarske tečaje je začel izvajati v 2020, danes pa vse svoje znanje in strast vliva ekskluzivno v izobraževalne tečaje SugarQueen Akademije.
##
Zaupalo nam je že
32.244
bralcev
Odposlali smo že
44.762
paketov
V prodaji imamo
7.956
knjig