0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €

Rastlinski nadomestki

Mleka, jogurtov, namazov in sirov

0 (Št. mnenj 0, ocena iz Goodreads)
Knjiga avtorja: Erika Gioahin
Založba: Založba BP
Leto izida: 2022
Vezava: Trda vezava
Dimenzije: 24 x 19.5 cm
Število strani: 124
ISBN: 9789617001372
Knjiga Rastlinski nadomestki je knjiga postopkov priprave različnih rastlinskih nadomestkov mleka in mlečnih izdelkov. V njej se boste seznanili s pripravo različnih rastlinskih mlekov, jogurtov, kefirja, skute, smetane, masla, namazov in sirov.
Preberite več
Na zalogi
Redna cena: 27,99 €
Prihranek: 3,00 € (11%)
Spletna cena: 24,99 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 40 €.

Hitra dostava

Hitra dostava

Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.

Knjige na zalogi

Knjige na zalogi

98 % izdaj je na zalogi.

Knjiga Rastlinski nadomestki je knjiga postopkov priprave različnih rastlinskih nadomestkov mleka in mlečnih izdelkov. V njej se boste seznanili s pripravo različnih rastlinskih mlekov, jogurtov, kefirja, skute, smetane, masla, namazov in sirov. Namenjena je ljudem, ki želijo slediti zdravi polnovredni rastlinski prehrani, tistim, ki so intolerantni na laktozo, in pa tistim, ki si le želijo poskusiti nekaj novega in v svojo prehrano vpeljati več rastlinske prehrane.

Recepti oz. postopki v knjigi v 80% vsebujejo postopek fermentacije, kar pomeni, da knjiga omogoča pripravo resnično zdravih in hranljivih rastlinskih nadomestkov mlečnim izdelkom.

Knjiga je delo Erike Gioahin, po izobrazbi magistrice Mikrobiologije, ki se profesionalno ukvarja s fermentirano hrano. Področje fermentirane hrane je začela raziskovati zaradi njenega pozitivnega vpliva probiotičnih živil s prebiotikom na stabilnost človeškega mikrobioma. Želja po razvoju hrane, ki nahrani naše telo in ga neguje od znotraj, jo je popeljala do podajanja znanja priprave fermentiranih živil v obliki delavnic. Vegeteriancem in veganom ter laktozno občutljivim je želela ponudbi bolj zdrave rastlinske nadomestke, zato jo je pot vodila do razvoja rastlinskih fermentiranih nadomestkov mleka in mlečnih izdelkov ter nastanka te knjige.

Trda vezava, 19,5 x 24 cm, 124 strani.

##
Bralci

Zaupalo nam je že

32.244

bralcev

Paketi

Odposlali smo že

44.762

paketov

Knjige

V prodaji imamo

7.956

knjig

newsletter_image

Prijava na e-novice

Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje interno obdeluje moje osebne podatke