Košarica je prazna
Knjiga avtorja: | Luka Novak |
---|---|
Založba: | Totaliteta |
Leto izida: | 2019 |
ISBN: | 9789617075007 |
za naročila nad 40 €.
Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.
98 % izdaj je na zalogi.
Kaj lahko dobim “ven”, če mešam gastronomijo in esejistiko ? Nevarnost je, da ne dobim ne enega ne drugega ali vsakega po malem. Taka knjiga namreč omogoča vse “živo”, kar avtorju pade na pamet. Je hkrati svobodna, odprta in zamejena.
Problem je njene aktualne sporočilnosti, se pravi vsebine, kot še posebej, komu ali kateremu bralcu je namenjena; onemu, ki ga bolj zanima kulinarika, ali drugemu, ki pričakuje kaj o aktualnih družbenih problemih, bodisi na lokalni ali globalni ravni.
Kako lahko iz francoske Fenomenologije majoneze nastane slovenska Polje gastronomije? Luka Novak je knjigo najprej napisal v francoščini in jo izdal v Franciji, po slovenski izdaji pa sledi še angleška.
Trda vezava, 15 x 19 cm, 160 strani.
##Zaupalo nam je že
32.244
bralcev
Odposlali smo že
44.762
paketov
V prodaji imamo
7.956
knjig
Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.
Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija