0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €

Fermentiranje in najboljši shranki (ponatis)

0 (Št. mnenj 0, ocena iz Goodreads)
Knjiga avtorja: Cosima Bellersen Quirini
Založba: ČZD Kmečki Glas
Leto izida: 2022
Dimenzije: 23 x 17 cm
Število strani: 128
ISBN: 9789612034559
Vodič za zdravo shranjevanje hrane. Odkrijte skrivnosti fermentacije – najbolj naravne in zdravju prijazne metode kisanja živil. Knjiga Fermentiranje in najboljši shranki vas bo popeljala v svet bogatih okusov, ki ne le izboljšajo prebavo, temveč tudi krepijo črevesno floro, povečujejo vsebnost vitaminov in oskrbijo telo z dragocenimi encimi.
Preberite več
Na zalogi
Redna cena: 18,00 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 40 €.

Hitra dostava

Hitra dostava

Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.

Knjige na zalogi

Knjige na zalogi

98 % izdaj je na zalogi.

Vodič za zdravo shranjevanje hrane. Odkrijte skrivnosti fermentacije – najbolj naravne in zdravju prijazne metode kisanja živil. Knjiga Fermentiranje in najboljši shranki vas bo popeljala v svet bogatih okusov, ki ne le izboljšajo prebavo, temveč tudi krepijo črevesno floro, povečujejo vsebnost vitaminov in oskrbijo telo z dragocenimi encimi.

V priročniku boste našli preizkušene recepte za fermentacijo – od klasičnih vložnin do eksotičnih okusov, vključno s tradicionalnim korejskim kimčijem. Poleg tega knjiga ponuja inovativne ideje za predelavo in trženje fermentiranih izdelkov, kar bo navdušilo tako ljubitelje domače shrambe kot tudi podjetnike v kulinaričnem svetu.

Domače fermentirane shranke je preprosto pripraviti, hkrati pa poskrbijo za zdravje in bogat okus.

Preizkusite tale preprost recept:

Sestavine: 1 kg mešane zelenjave (korenje, cvetača, paprika, kumare), 1 l vode,1 žlica soli, 2–3 stroki česna, 1 lovorjev list,1 čajna žlička gorčičnih semen ali poprovih zrn

Zelenjavo operite in narežite na manjše kose. Vodo segrejte in v njej raztopite sol. Pustite, da se ohladi na sobno temperaturo. V steriliziran kozarec naložite zelenjavo, vmes dodajte česen, lovor in gorčična semena. Prelijte s slanico, tako da je vsa zelenjava popolnoma prekrita. Po potrebi obtežite s steklenim utežem ali listom zelja. Kozarec pokrijte s čisto krpo ali rahlo privitim pokrovom in pustite fermentirati na sobni temperaturi 5 –7 dni. Ko zelenjava doseže želeni okus, jo shranite v hladilnik in uživajte kot prilogo ali dodatek jedem.

 

##
Bralci

Zaupalo nam je že

32.244

bralcev

Paketi

Odposlali smo že

44.762

paketov

Knjige

V prodaji imamo

7.956

knjig

newsletter_image

Prijava na e-novice

Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje interno obdeluje moje osebne podatke
Close menu